Den nya generationen festivalscen. Alphastage 224 erbjuder med sina imponerande prestanda en fullstor festivalscen med mobilscenens fördelar.

Scen

10 skäl att välja ALPHASTAGE 224 från Soundforce

  1. Innovativ scenkonstruktion - ALPHASTAGE svarar upp mot kraven på snabb byggtid och hög säkerhet.
  2. Effektiv Byggnation - Byggtiden för scenen efter invägningen är ca 12 timmar. Utöver våra 2 kvalificerade tekniker behövs endast 8 bärhjälp med viss reservation för mark- och väder-förhållanden.
  3. Självförsörjning - Byggnationen kräver ingen extern strömförsörjning. Scenen är försedd med en egen pump som förser all hydraulik med tryck. Ingen extern maskin erfordras för monteringen.
  4. Byggsäkerhet - För att montera en klassisk scen krävs många arbetskrävande och riskfyllda moment. Vid svåra väderförhållanden ökar arbetsinsatsen och riskerna ytterligare. Montering och nedmontering av ALPHASTAGE 224 är betydligt smidigare och säkrare trots scenens imponerande struktur. Tack vare scenens hydraulik utmanas inte säkerheten för byggpersonalen.
  5. Vädersäkerhet - Taket på scenen är konstruerat av kompositmaterial vilket säkerställer ett maximal skydd för dyrbar teknisk utrustningen mot regn. Scenen har även täta sidor och baksida och inga hål i taket för master eller liknande.
  6. Stabilitet och säkerhet - Scenen är en stabil konstruktion av stål som bärs upp av hydrauliska stödben. Vikten ( som är i genomsnitt 4 gånger högre än en traditionell scen ) säkrar en hög kapacitet mot tuffa väderförhållanden.
  7. Lastkapacitet - Takets lastkapacitet är 20 000 kg fördelat på hela strukturen, Konstruktionen erbjuder en stor mängd fästpunkter för Ljud, ljus och videoutrustning.
  8. Hållbar utveckling - ALPHASTAGE har utformats för att monteras med ett minimum av energi. Montering och demontering av grundutförandet behöver endast 15 liter vanlig bensin i sin helhet.
  9.  Europodium - ALPHASTAGE konstrueras i Europa av Europodium. Den är den senaste generationen mobilscen och är världsunik i sin genialiska konstruktion och höga säkerhetstänk.
  10. Kontroll - Kontinuerlig kontroll garanteras ständigt genom våra tekniker vid varje användning. Under vintersäsongen genomgår scenen en noggrann genomgång av alla hydrauliska och elektriska system för att säkerställa en konstant säkerhetsnivå .

 Tekniska fakta:

- Total yta(tak): 16,6m x 16,3m
- Scenyta (Golv) : 15,88m x 14,02m
- Max belastning på golv : 500 kg / kvm
- Golvhöjd: 1,5-2m
- Total scenyta: 224kvm
- Clearance: 10,5m
- Total lastkapacitet : 20 ton
- Trådlös kontroll för Hydraulik
Godkänd för vindhastighet med upp till 20m/s med täckta sidor

Tillbehör:

- Prerigytor med tak: 5 x 12m
- Scenbreddsavskärmning 12m. Lodrät tross och scrims
- Loadingbay
- Mixplats